packelipack

nu har jag nästan packat klart. Det blev en ganske stor väska faktiskt haha :P Asså jag är så jävla äckligt peppad!!!! Vi kommer ha så jävla kul! och ja det är min första festival. Fick höra av kevin att jag kommer ha kul typ 10% av tiden och att jag skulle bli bestulen på allt... Jag tror jag ska ge pojken en kurs i positivt tänkande ;)
Haha något lite random är att jag har börjat köra med lite halvtuppkam... Jag har klippt überkort på en sidan och sen har tuperar jag upp resten mycket! jag är en cool filur jag vet. Och jag har fått höra att jag var mycket sötare innan etc etc men va fan jag är nöjd. och om ni nu tycker jag var sötare innan så okej, jag har fått lära mig att om man inte har något snällt att säga så ska man inte säga något alls!
eyyyydå bruuursan

Skype är livsviktigt

eftersom det är det enda sättet för mig att se min älskling :(
han måste sitta i garderoben för att få va ifred stackarn. Eftersom lägenheten han bor i e så liten :(

Peace and lööööv närmar sig!!!

Jag åker ju för fan på måndag!!  Jag och sara kommer att ha så jävla roooooooligt!!!! Jag är så sjukt peppad!!
Jag har fått låna ett hellila regnställ av min morsa haha och sara kanske skulle köpa en prickig regnponcho och ha typ luffarhatten på!! vi kommer se så jävla balla ut ;) vi kommer nog se ut typ såhär mihihi :

JAsså haha?

fick konstigt nog rätt många kommentarer som tyckte att jag skulle fortsätta blogg så då får det väl blir så!
Dock ommer jag behöva peppning! så kommentarer är väldigt bra ;)
Har precis kommit hem från landet och allt midsommarfirande. Det har varit riktigt nice även fast bror min och far min inte var med.
Ja i alla fall så är det nu typ åtta veckor tills aramis kommer hem.... Ja den som väntar på något gott antar jag. Jag saknar honom så himla mycket bara :(
Saknar min musketör :(
:love:

Orkar man?

orkar man börja blogga igen? skulle ni vilja det mina två trogna läsare?

76

kul att det idag är 76 dagar kvar tills Aramis kommer hem... Jag dör lite

PÖSS


tjeeeena

snubblade över en blogg med en grym tecknare HÄÄÄÄR

RSS 2.0