öppet brev till melodifestivalen

Ni försöker verkligen göra allt för jag ska hata er?
FÖR DET FÖRSTA(!) går di leva inte ens vidare från sin deltävling! vad fan?! det är di leva inget mer behöver sägas, mer di leva till folket enligt mig, grovt cool snubbe.
Glöm inte bort att kärleken alltid tror på dig
Så fint ju♥
FÖR DET ANDRA(!) går inte snygg snyggingen andreas vidare från andra chansen. Att han ens gick till andra chansen istället för direkt till final känns inte rikitigt ok för mig. han är så galet jävla stört snygg! OMG likom och jag vet att i alla fall nora håller med mig. Kolla på hans kläder liksom, ALLT är så GALET snyggt med den mannen! Grattis i genlotteriet liksom!
*dregel*
FÖR DET TREDJE(!) vad fan sverige Ranelid skulle ju till eurovision! Det hade ju varit så jävla härligt och coolt! tycker faktiskt att hans låt är rätt skön, asså vad fan han är sig själv, gör det han känner för, jävligt ärligt bidrag faktiskt haha. känner att jag låter extremt ironisk men jag är faktiskt seriös. Jag gillar tyvärr inte hon loreen, lite tråkig låt. MER RANELID ÅT FOLKET!!
Kvinnan är det första könet!

Hipster-brillor

Känner att jag ser ut som en liten hipster i mina brillor...
Jag vill inte.
Men inga andra passde mig.

The artist

Var på galapremiären av the artist idag!
Gymt bra film, speciellt för mig som älskar svartvitt!
Jag och pappa körde på smoking, kände mig ytterst stilig! fick höra av pappa att hans kolegor tyckte jag var jätte sötsöt och till och med vacker! Egoboost känns alltid bra!
Så här stilig var man!

årstaborna sjunger


RSS 2.0